Hu ez a ma reggel egy igazi őszi hangulat itt Brüsszelben, kissé másnaposan tolom a kávét, kinn még párás a levegő de már erőlködik a nap, s a fák itt a Gutenberg és a Marie Louise téren baromi jó őszi színekben pompáznak.

Na nagyon költői lettem, de azt kell mondjam tényleg szép az ősz itt. Tegnap annyira jó idő volt, hogy a vásárlásból hazajövet ki tudtam ülni a teraszra és egy pólóban olvastam egy fél órát, szuper volt, mintha nem is november lenne.

Apropó vásárlás, tegnap bejártam 3 boltot mert itt nem lehet terítőt kapni, durva de igaz. Sehol nem találtam, s este mondta Zsuzsi hogy az IKEAban se látott. Ilyen tányéralátétek vannak meg elég randa viaszosvásznak de ennyi, fura, na nem mintha enélkül nem tudnék élni csak úgy megszokta az ember már.

A kecót jól belaktam már, tegnap megvoltak az első vendégeim is. Zsuzsi és a barátja jöttek át, bepálinkáztunk, boroztunk aztán nekivágtunk a belga éjszakának. Valami elég alter helyen kötöttünk ki a Saint Katharinnél, kicsit hasonlít az Instantra. Madame Mustache a neve, és elvileg freakshowk is vannak ott, amiről nem tudtuk meg hogy mi mert tegnap nem volt:) Szerintem ezt majd Judáékkal vagy Krisztiékkel felfedezzük, nekik bejönne az tuti.

Azt ismét megállapíthatom, hogy összevissza inni mindent hülyeség:) Hazafele megpróbáltunk bringát kölcsönözni a velo rendszerből de szerencsére nem fogadta el a bankkártyánkat:) Nem lett volna vicces bringázni szerintem:))

Így inkább hazasétáltam, végülis 25 perc alatt itthon voltam, s nem olyan szörnyű dolog átvágni a grand placeon még hajnalban sem:)
 

Most meg jön az Eszterek hete, Seszti ma érkezik késő este, aztán keddig marad, és melegváltásban jön is Ranyák Eszti, aki pénteken adja át a stafétabotot húgom Eszternek:)

Ráadásul a héten hétfőn lesz egy nagy konferenciánk is, aztán keddtől csütörtökig egy tréningen fogok ülni. Na sebaj, jó lesz!

Szerző: ZsigaBrusszel  2011.11.06. 11:00 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigabrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr463357810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BZsombor 2011.11.07. 08:30:09

Egészen elérzékenyültem az első sorokat olvasva. SZ.M. büszke lenne rád!Esetleg valami francia nyelvű versidézet? :))

zseszti 2011.11.07. 15:03:09

akkor terítőt is vigyek?

Seszti03 2011.11.09. 10:21:27

Szemrevételezés pipa, Zsiga lakása jól fest, szép környéken, szóval a lébecolók, akik nem tervezték a meglátogatását gondolják át... Főleg, ha elviszi őket a tuti arab boltba, az lenyűgözőőőőőő.

dudi81 2011.11.18. 15:04:05

Nem is értem miért pont mi jutottunk az eszedbe a freakshow kapcsán?! na de ha már így alakult,akkor majd a végére járunk. az itteni kollégák sem ismerik ezt a kifejezést, szóval valami durva dolog lehet!
süti beállítások módosítása