Hát a hétvégét követően nagy mértékben javult az életszínvonalam itt kinn:)

Egyrészt végre a munkahelyen is QWERTY billentyűzete pötyöghetek, amit nem is gondoltam volna hogy ilyen kéjes öröm lehet az AZERTY után:)

Másrészt bevittem az EEKHs bögrét ami pont befér a kávégép alá, szóval alakul a helyzet.

Ha minden igaz akkor szerdán el is fogok jutni a francia beszélgetős nyelvtanulásra ebédszünetben, s jövő héten pedig szintfelmérőt kell majd írnom hogy csatlakozhassak a februártól induló tanfolyamokhoz.

Csütörtökön pedig egy angol ismerőssel koncertjegyet megyek vadászni novemberre és decemberre is, s a naptár pedig tovább telik mert Kriszti jön még dec 14-18 között, így nagyon valószínü hogy nem jövök már haza Karácsonyig majd, bár lehet hogy lesz olyan pont amikor ezt nem így gondolom s veszek egy jegzet egy szabad hétvégére.:)))

 

 

Szerző: ZsigaBrusszel  2011.10.12. 09:29 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigabrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr913296788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrKukta 2011.10.14. 16:48:54

Na látom, Te már beírtad a naptáradba magamat :) Ügyes fiú :) köszi. Ritkulnak a bejegyzések... ezek szerint kezdenek szürkévé válni a brüsszeli hétköznapok? Napfény? Új szálláskutatás? Még mindig várom (már pár perccel ezelőtt is vártam :))). Mi holnap megyünk Noiékkal Soerii és mittomén (pulek) koncertre, majd koccintunk egy erőset az egészségedre :). puszi
süti beállítások módosítása