Igen igen, kicsit felborult a rendszer annak köszönhetően, hogy a fő metróvonalon valami felújítás volt, ahol kicsit elnéztek valamit, mert ebédszünetben azt vettük észre hogy irtó büdös van, aztán jöttek a tűzoltók is, s az összes környező épületben kikapcsolták az elektromosságot, így abban is, ahogy a tréningük volt.

Nekem ez a mai tréning egyébként is kicsit erőltetett volt, kiscsoportos csapatmunkák különféle témákról, hogy segítsék a beilleszkedést, jó nem volt rossz, de olyan nagyon hasznos sem.

Mivel a tréningünk így fél4 körül félbeszakadt, elsétáltunk a jövendő munkahelyünkhöz. Vicces volt, aki látta már a Rue de la Loit, az tudja hogy általában milyen, most ehhez képest az áramszünet miatt még nagyobb káosz volt, két turistabusz összeütközött, enyhe katasztrófafilmes feeling.

No de a lényeg, hogy így már ma tudtunk beszélni a HResünkkel, aki fel is vitt a jövendő irodáinkhoz, már ültem is a székemben, bekapcsoltam a gépet stb. A kollégák ugyan csapatépítésen voltak, de a nevem már ki van írva az ajtóra, meg egy tök kedves tábla fogadott magyarul: Üdvözlünk András. Hát asszem ma esett le, hogy innentől élesben megy a "játék"!Azaz indul holnap...

Szerző: ZsigaBrusszel  2011.09.19. 20:27 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigabrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr503239292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása