Ma autómentes nap volt Brüsszelben, ami itt tényleg komoly. Egyetlen kocsi sem járhatott ma a buszokat és taxikat leszámítva, különben valami 300 euro körüli büntetésre számíthatnak, durva, kicsit másként kezelik mint nálunk.

Annak ellenére hogy baromi hideg és esős idő volt (12 fok) rengetegen bringáztak és járkáltak az utcán szóval jó hangulat volt.

Délelőtt meg voltam jógázni megint, egész kevesen voltak, nem volt szerintem ma túl meleg de nem volt rossz azért, bár a studió még mindig nem lopta be magát annyira a szívembe.

 

Szerző: ZsigaBrusszel  2011.09.18. 21:35 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigabrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr963236991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetahiti 2011.09.19. 18:07:38

Ott alapból kevesebben ülnek autóba, mint itt, ahol a többség nem lát, vagy nem akar tovább látni a saját kényelménél.

Ami az időjárást illeti, meglásd, 1-2 hónap, és te is ott fogsz bringázni az esőben, szélben mint belga balga birkák! :) Németalföldiek rule, én továbbra is azt mondom! :D
süti beállítások módosítása