Hu túl vagyok a harmadik úgymond rendes munkanapon, s azt kell mondjam egyelőre tetszik a dolog.

Tegnap és ma már konkrét feladatokat is kaptam, panaszok kapcsán indult eljárást, néhány cikk kodifikálását, felkészítőt és összefoglalót kell csinálnom, bedobtak a mélyvízbe. A főnök mondta is hogy hát ez általában nem így van de sorry most marha kevés embere van, szóval hajrá, ja és hozzá tette hogy ne várjam hogy megtalál a feladat, hanem keressem, na eddig azért meg is találtak.

Ma volt az első meetingem, kicsit mint a minisztériumosok, csak még nem ismerem az erőviszonyokat.

Szóval eddig úgy tűnik kicsit kombinálva az EEKHs meló és a minisztériumos ami a feladatom lesz, de jó sok EU jogszabályhely kutatással stb.

Estére mindig totál hulla lettem, 7 fél 8 körül van menekülés, akkor rohanás a carefourba ami 8ig nyitva van szerencsére, aztán haza:) 

Már várom a wikkendet, de egyelőre lelkes vagyok, mégha ma a kukás sztrájk miatt reggel nem is ment a metrón a kijelző hogy mikor jön a köv vonat:) Eddig ez volt a legnagyobb fennakadás:)))

Az egyetlen ami fura, hogy minden szörnyen szürke és zöld, de majd nyilván megszokom.

 

Szerző: ZsigaBrusszel  2011.09.22. 20:26 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigabrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr143246892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrKukta 2011.09.23. 12:31:17

na, megnéztem a napirendet/táncrendet, jó zsufis, már most :) a népszerűség velejárója :))ezek szerint akkor október végén nem jössz haza :'( kicsit fáj a szívem.. mindenesetre szerintem a szürke-zöld sokkal jobb párosítás mint a szürke-barna..csodás parkjaik vannak!

ZsigaBrusszel 2011.09.23. 14:23:32

Ez biztos, a parkok nagyon tetszenek nekem is! Ami mellett lakok az kesz dimbesdombos, tok jo futni benne! Valoszinuleg elore vagy utolag fogom tudni csak meghuzni a fuled sajnos:(( De majd igyekszem kitalalni valami karpotlast. Peut-etre je vais écrire a toi just en français pour toi motiver a apprendre le français:)))ce serrait bon por moi aussi:)) trés bien mademoiselle!!!
süti beállítások módosítása