Hát tegnap lett két hónapja hogy kinn vagyok, furcsa mert egyrészt nagyon gyorsan elrepült, másrészt viszont annyi minden történt velem ez alatt az idő alatt, mint otthon kb. fél év alatt, ha egy nyugisabb időszakot nézünk:)

A múlt hét az Eszterek hete volt, vasárnap estétől keddig Seszti, keddtől péntekig Ranyák Eszti, s a hétvégén meg húgom Eszti vendégeskedett nálam. Emiatt is nagyon örülök, hogy megvan a kecó, mert így ott tudtam őket elszállásolni, ami sokkal jobb, mintha valami más megoldást kellett volna találnom, mert így este legalább tudtunk dumálni. Mondjuk ennyi sört egy héten már rég ittam mint a múlt héten, mert mindenkivel volt sörözés, Ranyák Esztivel koncerttel kombinálva is, szóval eseménydús volt mindenképp.

Az élvezetek fokozásaként múlt héten volt a három napos integrálós tréningem is, a tipikusan agymosós Mackey bácsi (South Park) klónnal, everything is relative. ühhhümmm, hu azért elég gyilkos volt...

Hétfőn túlestem itteni pályafutásom első prezentációján, mostmár beindult nagyon a munka úgy érzem!

Ma elindítottam reggel a regisztrációt a helyi önkormányzatnál, elvileg egy hónap és lesz belga személyim meg lakcímkártyám:)

Most a hét kicsit csendesebb, szerdán megyek valami Queen előadásra, amit a helyi Bizottsági bónusz brigád ajánlott, majd meglátjuk milyen lesz.

Tegnap egy új spinningtanárt próbáltam ki, elég gyilkos órája volt, ma kipróbálom a 60 perces nem fűtöt bizottsági bikramot, mondjuk már e kettő tulajdonsága nem teszi túlságosan vonzóvá de adjunk neki egy esélyt..

 

Szerző: ZsigaBrusszel  2011.11.15. 13:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigabrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr583384703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása