Na ma reggel már az új lakásomból írok:))

Tegnap átköltöztem, hu jól elfáradtam bele. Alaposan kihasználtam a helyi BKV (STIB) által nyújtott szolgáltatásokat:)

Végülis két nagy bőröndnyi és néhány kisebb táskányi cuccom van már most, na ehhez még a török részen tegnap vásároltam jópár szatyornyi cuccot, bár ezek nagy része fogyóárú (tisztitószer, mosópor, gyertya stb.)

Apropó törökök, tegnap ugye elvileg szünnap volt, hát itt ők rá se bagóztak, így minden nyitva volt.

Pont ez tetszik a környékben:  http://maps.google.com/maps/place?ftid=0x47c3c3618a05f3b7:0x26ac7c44022e63ba&q=Square+Gutenberg+21,+Brussels,+Belgique&hl=hu&ved=0CAwQ-gswAA&sa=X&ei=zOqwTsbfKonOjgeVzPDNAg

Maga a tér ahol lakok elegáns, az ablakomból látom a tavat ami hasonlít a feneketlen tóhoz csak van egy bazi nagy szökőkút a közepén meg művízesések az oldalán. Rengeteg szép szecessziós épület van a környéken. Viszont csak 2 sarkot kell mennem hogy a török negyedben legyek a város legolcsóbb zöldség gyümölcs boltjaival, sajnos nagyon finom kebabos helyekkel, s egy sportklub is itt van egy sarokra:)

Na meg a másik nagy poén, hogy van teraszom:))))))))és összesen 4 nagy ablakom van szóval a víg utca után maga a fényár ez a lakás, tényleg hihetetlen világos, nem vámpíroknak való vidék:)))

http://www.irismonument.be/fr.Bruxelles_Extension_Est.Square_Gutenberg.21.html

A bal oldali az enyém a második emeleten a barna ablakokkal.

Az első este tök fura volt, de az ágy kényelmes.

Ma IKEAba megyek főleg huzatért, evőeszközért meg ilyesmikért.

No és akkor néhány kép még kipakolás előttről és utánról (végre helyére került a képkeret, és a Soerii és Poolek kalapács is.))

Szerző: ZsigaBrusszel  2011.11.02. 08:14 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigabrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr183346721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrKukta 2011.11.02. 10:46:03

Héhé, ennyire pontos címet ne adj meg, még valakinek megtetszik valami :).
süti beállítások módosítása